Po tomhle jídle bych se doslova utloukla a přitom jeho příprava zabere jenom pár minut v kuchyni a zážitek je nad očekávání! Stačí pár zralých a voňavých rajčat, čerstvý hrášek a marinované tofu s jasmínovou rýží a můžeme se do toho pustit.
Potřebujeme:
3 velká rajčata
200 g marinovaného tofu
100 g čerstvého hrášku
250 g jasmínové rýže
2 lžíce olivového oleje
himalájskou sůl
pepř
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a po chvilce přidáme rajčata pokrájená na čtvrtky a zprudka restujeme ze všech stran. Po chvilce přidáme kostky marinovaného tofu a společně ještě restujeme. Na závěr přidáme čersvý hrášek, promícháme a poté vypneme. Jasmínovou rýži propláchneme a vaříme se špetkou himalájské soli, přibližne 15 minut do změknutí. Podáváme dokud je vše krásně teplé, dobrou chuť. 🙂
