Restovaná rajčata s hráškem a tofu

Po tomhle jídle bych se doslova utloukla a přitom jeho příprava zabere jenom pár minut v kuchyni a zážitek je nad očekávání! Stačí pár zralých a voňavých rajčat, čerstvý hrášek a marinované tofu s jasmínovou rýží a můžeme se do toho pustit.

Potřebujeme:

3 velká rajčata

200 g marinovaného tofu

100 g čerstvého hrášku

250 g jasmínové rýže

2 lžíce olivového oleje

himalájskou sůl

pepř

 

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a po chvilce přidáme rajčata pokrájená na čtvrtky a zprudka restujeme ze všech stran. Po chvilce přidáme kostky marinovaného tofu a společně ještě restujeme. Na závěr přidáme čersvý hrášek, promícháme a poté vypneme. Jasmínovou rýži propláchneme a vaříme se špetkou himalájské soli, přibližne 15 minut do změknutí. Podáváme dokud je vše krásně teplé, dobrou chuť. 🙂

Restovaná rajčata s hráškem a marinovaným tofu jsou zkrátka neodolatelná.

 

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *